Privacyverklaring

Makers Inc. respecteert de privacy van alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. In deze privacy verklaring krijg je meer informatie over hoe wij omgaan met de persoonlijke gegevens die via deze website worden verkregen.

Afhandelen bestellingen

Als je een bestelling plaatst, heeft Makers Inc. je naam, e-mailadres, IP-adres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Deze gegevens worden voor een periode van zeven jaar bewaard, dit is de wettelijke bewaartermijn. We werken met de volgende bedrijven samen:

  • Stripe (betaalprovider)
  • Google (verwerker van digitale producten) (nb: ontvangt alleen naam en emailadres).

Contact

Je kunt via een contactformulier en via e-mail met ons contact opnemen. We verzamelen hiervoor alleen je naam en e-mailadres. Deze gegevens worden maximaal 1 jaar na het laatste contact bewaard zodat we je goed kunnen helpen bij eventuele vervolgvragen.

Cookies en analyse

Deze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website op je computer wordt geplaatst. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Cookietest (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. 
  • Google Adsense (marketing): Gepersonaliseerde reclames weergeven op de site.

Je kunt cookies verwijderen en het plaatsen van cookies uitschakelen in je browser, maar sommige delen van de webshop zullen dan niet goed meer werken.

Verstrekking van gegevens aan derden

Je gegevens worden om administratieve redenen verstrekt aan Moneybird (boekhoudprogramma).

Op de website staan social media knoppen. Hiermee verzamelen beheerders van deze diensten je persoonlijke gegevens.

Met uitzondering van bovengenoemde partners zal Makers Inc. je persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken, behalve als dat wettelijk verplicht is.

Beveiliging

De beveiliging van jouw persoonsgegevens is zeer belangrijk. De bestelprocedure van de webshop is daarom goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden. De beveiliging van de betaling is in handen van Stripe.

Inzage, wijziging of verwijderen

Als je vragen hebt over je persoonsgegevens of deze wilt inzien/wijzigen/verwijderen kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze privacyverklaring.

Je hebt hierbij de volgende rechten:

  • recht op vergetelheid
  • recht om je persoonsgegevens in te zien, aan te (laten) passen en/of verwijderen
  • recht om je persoonsgegevens over te dragen
  • recht op beperking van verwerking
  • bezwaar maken tegen bepaald gebruik

Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Klacht indienen

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Makers Inc.
hallo@makersinc.nl