Over

Hi! Ik ben Lotte, en ik heb een missie. 

Lotte - Makers Inc. - Naaiwinkel - Online stof kopen - Amersfoort - Naaimachine - Naaipatronen

Toen ik een jaar of vijf geleden voor het eerst achter een naaimachine kroop, had ik een naai-juf en een ervaren moeder die me wegwijs konden maken in de wereld van stoffen, garens en patronen. Alsnog heb ik hier en daar zelf het wiel moeten uitvinden, maar ik kon altijd op iemand terugvallen als ik er niet uit kon komen. 

En vaak kwam ik er ook echt niet uit. In een naaiwinkel duizelde het me van alle mogelijkheden. Hoe kon ik nou weten of een bepaalde stof bij een bepaald patroon zou passen? Wat heb je eigenlijk allemaal nog meer nodig, behalve stof en een patroon? En hoe knip je zo'n patroon in vredesnaam uit de stof? 

Lotte - Makers Inc. - Naaiwinkel - Online stof kopen - Amersfoort - Naaimachine - Naaipatronen

Daarom ben ik Makers Inc. begonnen. Ik wil naaien toegankelijker maken voor beginners, en tegelijkertijd een vast adres zijn voor iedereen die op zoek is naar mooie, kwalitatieve en hippe stoffen en patronen. Je hoeft bijna geen zoekwerk meer te doen, dat heb ik al voor je gedaan! Ik zoek alle stoffen persoonlijk voor je uit, en bij elke stof geef ik aan welk patroon er goed bij past. Wil je het denkwerk helemaal aan mij overlaten, dan bestel je een alles-in-één pakket! 

Lotte - Makers Inc. - Naaiwinkel - Online stof kopen - Amersfoort - Naaimachine - Naaipatronen

Vanuit mijn naaikamer in Amersfoort (we noemen deze liever de 'hobbykamer', vanwege scheve blikken van anderen als je het over je 'naaikamer' hebt...) maak ik met zorg elke bestelling klaar, en verschijnen er blogs bomvol informatie voor de beginnende én gevorderde naaier! Onder toeziend oog van onze hond Ellie kruip ik zelf graag achter de machine voor een nieuwe outfit, daarvan houd ik je via Instagram op de hoogte. 

Lotte - Makers Inc. - Ellie - Labradoodle - Naaiwinkel - Online stof kopen - Amersfoort