De leukste cadeau's voor iemand die graag naait!

Ken je iemand die graag naait (of zou willen naaien), en wil je daar een cadeautje voor kopen, maar je hebt er zelf geen verstand van? Geen nood, ik ga je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen!

Voor de beginnende naaier:

Heeft de ontvanger van het cadeau al wel een naaimachine, maar staat die te verstoffen in de kast omdat ze niet weten waar te beginnen? Of staat er binnenkort een eerste naailes op het programma?

Kies dan voor het fourniturenpakket voor beginners: hier zit alles in wat je nodig hebt voor een flitsende start van een nieuwe creatieve hobby! Een ander leuk cadeau is het alles-in-één pakket voor een etui; dit is een perfect startersprojectje, en wordt geleverd in een mooie stoffen tas die gelijk mee kan naar de naailes.

Voor de ouder die graag kleding voor de kinderen maakt:

Een mooi naaipatroon gaat jaren mee, zoals de patronen van Poppy and Jazz

Voor kinderkleding heb je niet veel stof nodig, dus je kunt bij het patroon ook gelijk een stofje uitkiezen. Op de pagina van elk patroon staat een tabel met 'Benodigde stof', op basis hiervan kun je controleren hoeveel je nodig hebt.

Ter inspiratie: wat dacht je van deze toffe combi?

Honeydew hoodie     Oh Whale     Quilted jersey - roze   
Je kunt op de pagina van een patroon, onder het tabblad 'Details' ook de overige benodigdheden zien. Voor het jasje zoals hierboven kun je dus gelijk bijpassend garen, speciale naalden en deze superfijne jersey drukknoopjes meebestellen:
 Jersey drukknopen

  

Voor de gelegenheidsnaaier die wel een duwtje in de rug kan gebruiken:

Mensen die graag achter de naaimachine willen maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen, kun je op weg helpen met een alles-in-één pakket. Hier zit alles in wat ze nodig hebben voor een compleet project, dus je hoeft er zelf eigenlijk niet over na te denken! Dit zijn onze bestsellers:

Kleine cadeautjes:

Op zoek naar iets kleins om iemand mee te verrassen? Deze toffe cadeautjes doen het altijd goed!

Tip:

Als je een cadeau bestelt, dan kun je dit tijdens het afrekenen aangeven. Je kunt dan een berichtje voor de ontvanger schrijven, en het cadeau laten inpakken. Wij versturen het dan rechtstreeks naar de ontvanger. Zo kun je ook in Corona-tijden laten weten dat je aan iemand denkt!

Uitleg over cadeau-opties in winkelmandje