Tips en Tricks

Stappenplan voor het naaien van een halsboord

Eén van de lastigste dingen bij het naaien van een kledingstuk van jersey of tricot is de halsboord. Je wilt deze zo plat mogelijk tegen de huid hebben liggen, zodat hij niet gaat lubberen. In dit blog leer ik je mijn manier van het aannaaien van een halsboord. Het kost wat tijd, maar het is absoluut de moeite waard!

Lees meer

Eén van de lastigste dingen bij het naaien van een kledingstuk van jersey of tricot is de halsboord. Je wilt deze zo plat mogelijk tegen de huid hebben liggen, zodat hij niet gaat lubberen. In dit blog leer ik je mijn manier van het aannaaien van een halsboord. Het kost wat tijd, maar het is absoluut de moeite waard!

Lees meer


Drukknopen aanzetten: zo doe je dat!

In deze video vertel ik alles wat je moet weten over het plaatsen van drukknopen.

Lees meer

In deze video vertel ik alles wat je moet weten over het plaatsen van drukknopen.

Lees meer


De leukste cadeau's voor iemand die graag naait!

Ken je iemand die graag naait (of zou willen naaien), en je wilt daar een cadeautje voor kopen, maar je hebt er zelf geen verstand van? Geen nood, ik ga je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen!

Lees meer

Ken je iemand die graag naait (of zou willen naaien), en je wilt daar een cadeautje voor kopen, maar je hebt er zelf geen verstand van? Geen nood, ik ga je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen!

Lees meer


Naden afwerken met french seams - stap-voor-stap tutorial

Voor een luxe afwerking van je zelfgemaakte kledingstuk, gebruik je french seams voor de naden. In deze fototutorial leer ik je stap-voor-stap hoe je dat doet!

Lees meer

Voor een luxe afwerking van je zelfgemaakte kledingstuk, gebruik je french seams voor de naden. In deze fototutorial leer ik je stap-voor-stap hoe je dat doet!

Lees meer


Tips voor het naaien van mondkapjes

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer