Tips en Tricks

Naden afwerken met french seams - stap-voor-stap tutorial

Voor een luxe afwerking van je zelfgemaakte kledingstuk, gebruik je french seams voor de naden. In deze fototutorial leer ik je stap-voor-stap hoe je dat doet!

Lees meer

Voor een luxe afwerking van je zelfgemaakte kledingstuk, gebruik je french seams voor de naden. In deze fototutorial leer ik je stap-voor-stap hoe je dat doet!

Lees meer


Tips voor het naaien van mondkapjes

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer


Leer supersnel een rits inzetten

Leer een handige truc om heel snel een rits in te zetten.

Lees meer

Leer een handige truc om heel snel een rits in te zetten.

Lees meer


Hoe maak je een scrunchie? (zonder naaimachine!)

In deze video-tutorial leer ik je hoe je zelf scrunchies kunt maken zonder naaimachine! Je leert hoe je met naald en draad kunt stikken, dus dit project is perfect voor beginners. We gaan back to the eighties!

Lees meer

In deze video-tutorial leer ik je hoe je zelf scrunchies kunt maken zonder naaimachine! Je leert hoe je met naald en draad kunt stikken, dus dit project is perfect voor beginners. We gaan back to the eighties!

Lees meer


Hack je naaipatroon: maak je eigen zwangerschapskleding!

Voor mijn zwangere zus heb ik een naaipatroon gehackt, zodat ze ook tijdens haar zwangerschap in een zelfgemaakte creatie kan lopen. Ik ga jou deze superhandige hack ook leren, zodat je zelf je patroon kunt aanpassen als je zwanger bent, en je eigen zwangerschapskleding kunt maken!

Lees meer

Voor mijn zwangere zus heb ik een naaipatroon gehackt, zodat ze ook tijdens haar zwangerschap in een zelfgemaakte creatie kan lopen. Ik ga jou deze superhandige hack ook leren, zodat je zelf je patroon kunt aanpassen als je zwanger bent, en je eigen zwangerschapskleding kunt maken!

Lees meer