Tips en Tricks

Tips voor het naaien van mondkapjes

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer

Wil je zelf een mondkapje naaien? Hier vind je al mijn tips - welk patroon gebruik je, hoe kies je een goede stof, en hoe zorg je dat het mondkapje zo comfortabel mogelijk zit? Je leest het in dit blog!

Lees meer


Leer supersnel een rits inzetten

Leer een handige truc om heel snel een rits in te zetten.

Lees meer

Leer een handige truc om heel snel een rits in te zetten.

Lees meer


Hoe maak je een scrunchie? (zonder naaimachine!)

In deze video-tutorial leer ik je hoe je zelf scrunchies kunt maken zonder naaimachine! Je leert hoe je met naald en draad kunt stikken, dus dit project is perfect voor beginners. We gaan back to the eighties!

Lees meer

In deze video-tutorial leer ik je hoe je zelf scrunchies kunt maken zonder naaimachine! Je leert hoe je met naald en draad kunt stikken, dus dit project is perfect voor beginners. We gaan back to the eighties!

Lees meer


Hack je naaipatroon: maak je eigen zwangerschapskleding!

Voor mijn zwangere zus heb ik een naaipatroon gehackt, zodat ze ook tijdens haar zwangerschap in een zelfgemaakte creatie kan lopen. Ik ga jou deze superhandige hack ook leren, zodat je zelf je patroon kunt aanpassen als je zwanger bent, en je eigen zwangerschapskleding kunt maken!

Lees meer

Voor mijn zwangere zus heb ik een naaipatroon gehackt, zodat ze ook tijdens haar zwangerschap in een zelfgemaakte creatie kan lopen. Ik ga jou deze superhandige hack ook leren, zodat je zelf je patroon kunt aanpassen als je zwanger bent, en je eigen zwangerschapskleding kunt maken!

Lees meer


Kaarsrecht knippen: de ultieme tip

Soms is het heel belangrijk dat de rand van je stof netjes recht is, voordat je begint met naaien. Bij het maken van gordijnen bijvoorbeeld, of een kussen. Dan moet je kaarsrecht kunnen knippen. In zes stappen leer ik je hoe je dat doet!

Lees meer

Soms is het heel belangrijk dat de rand van je stof netjes recht is, voordat je begint met naaien. Bij het maken van gordijnen bijvoorbeeld, of een kussen. Dan moet je kaarsrecht kunnen knippen. In zes stappen leer ik je hoe je dat doet!

Lees meer