Tips en Tricks

De leukste cadeau's voor iemand die graag naait!

Ken je iemand die graag naait (of zou willen naaien), en je wilt daar een cadeautje voor kopen, maar je hebt er zelf geen verstand van? Geen nood, ik ga je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen!

Lees meer

Ken je iemand die graag naait (of zou willen naaien), en je wilt daar een cadeautje voor kopen, maar je hebt er zelf geen verstand van? Geen nood, ik ga je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen!

Lees meer


Hack je naaipatroon: maak zakken in de zijnaad van je rok of jurk!

Het voordeel van zelf kleding maken: overal zakken inzetten! Mocht een naaipatroon nou geen zakken bevatten, dan leer je in deze tutorial hoe je die alsnog kunt maken. 

Lees meer

Het voordeel van zelf kleding maken: overal zakken inzetten! Mocht een naaipatroon nou geen zakken bevatten, dan leer je in deze tutorial hoe je die alsnog kunt maken. 

Lees meer


Hack je naaipatroon: maak een capuchon met oren!

Één van de leukste hacks voor kinderkleding vind ik het maken van dierenoortjes aan een capuchon. Het is supersimpel, maar maakt een outfit gelijk wat specialer (en oneindig veel schattiger). In dit blog deel ik mijn manier om dierenoren aan een capuchon te maken. 

Lees meer

Één van de leukste hacks voor kinderkleding vind ik het maken van dierenoortjes aan een capuchon. Het is supersimpel, maar maakt een outfit gelijk wat specialer (en oneindig veel schattiger). In dit blog deel ik mijn manier om dierenoren aan een capuchon te maken. 

Lees meer


Stappenplan voor het naaien van een halsboord

Eén van de lastigste dingen bij het naaien van een kledingstuk van jersey of tricot is de halsboord. Je wilt deze zo plat mogelijk tegen de huid hebben liggen, zodat hij niet gaat lubberen. In dit blog leer ik je mijn manier van het aannaaien van een halsboord. Het kost wat tijd, maar het is absoluut de moeite waard!

Lees meer

Eén van de lastigste dingen bij het naaien van een kledingstuk van jersey of tricot is de halsboord. Je wilt deze zo plat mogelijk tegen de huid hebben liggen, zodat hij niet gaat lubberen. In dit blog leer ik je mijn manier van het aannaaien van een halsboord. Het kost wat tijd, maar het is absoluut de moeite waard!

Lees meer


Drukknopen aanzetten: zo doe je dat!

In deze video vertel ik alles wat je moet weten over het plaatsen van drukknopen.

Lees meer

In deze video vertel ik alles wat je moet weten over het plaatsen van drukknopen.

Lees meer